Word lid van Anthem!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die ons koor kunnen versterken.
Hou je van zingen en wil je kijken of een koor iets voor jou is? Word dan lid van Anthem en zing mee met het gezelligste koor van Nederland.

Kom dan eens langs op een repetitieavond!


De Repetitie

Wij repeteren elke zondagavond van 19:45 tot 21:15 uur in de Ringvaartkerk aan de ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk a/d IJssel. De stukken die we oefenen zijn afhankelijk van onze agenda. Deze varieert van meewerken aan kerkdiensten tot het voorbereiden van concerten. Door het jaar heen hebben we diverse optredens waar we ons tijdens de oefenavonden op voorbereiden. Daarnaast repeteren het hele jaar door voor het concert dat we eens in de twee jaar organiseren.

Optredens en Ontspanning

Bij Anthem vinden we een ontspannen sfeer en gezelligheid minstens zo belangrijk als optreden. Eens in het jaar hebben we een koorweekend waar naast veel zingen een hoop lol wordt gemaakt. Na elke repetitie drinken we met elkaar wat in de kerk”bar” of bezoeken we gezellige kroeg in de buurt.

Nog niet helemaal overtuigtvan je talent? Kom langs!

We geloven dat iedereen kan zingen. Jij dus ook! Kom gerust een paar keer kijken of meedoen bij een repetitie en ervaar hoe het is om mee te zingen met ons.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

Stuur ons een berichtje